CZ
Úvod
Naše produkty
O nás
Proces výroby
Udržitelnost
Blog
Kontakty
Zajímavosti
Všechny články
Zajímavosti
Recepty
Rybolov
Rybí filé – fenomén české kuchyně
Zajímavosti
4.4.2025
Proč bylo filé fenoménem českých kuchyní v dobách minulých a proč byste mu měli dát ve svém jídelníčku šanci i dnes? Rybí filé…
Celý článek
Jak připravit dokonalou rybu
Zajímavosti
27.1.2025
Rybí maso je jemné, chutné a jeho příprava není časově náročná. Ať už se rozhodnete rybu upéct v troubě, na grilu, či na pánvi,…
Celý článek
Jak na marinování mořských ryb a krevet
Zajímavosti
16.12.2024
Naše kvalitní mořské ryby a krevety jsou chutné samy o sobě, většinou stačí lehce osolit a pár kapek citronu. Pokud ale chceme…
Celý článek
Mražené jahody ano, ale mražená ryba?!
Zajímavosti
27.8.2024
Pořizujeme si velké mrazáky a přebytky čehokoli bez váhání mrazíme. Od jahod ze zahrádky přes kuřecí maso koupené v XXL akci až…
Celý článek
Divoký losos na talíři: keta nebo gorbuša?
Zajímavosti
27.8.2024
Divoké lososy pro vás lovíme v čistých vodách u pobřeží Aljašky, kde se vyskytují nejčastěji dva druhy této ryby – keta a gorbuša…
Celý článek
Načíst další články