Steaky z tuňáka žlutoploutvého

Mylord PREMIUM
Latinský název
Thunnus albacares
Místo lovu
FAO 71
Způsob lovu
Háčky a šňůry
Balení
250, 1000 g

Steaky z tuňáka žlutoploutvého

Steaky z tuňáka žlutoploutvého jsou opravdovou lahůdkou. Krájeny jsou z loins, což je nekvalitnější část ryby. Mají pevné vláčné maso a krásnou tmavě červenou barvu, ta během přípravy zesvětlá. Na pánvi připravujte 1,5 minuty z každé strany, uvnitř by maso mělo zůstat růžové. Výborné je také si z rozmražených steaků připravit domácí tataráček.

Žlutoploutvý tuňák se loví na udice, každá ryba je tedy ručně ulovená. Celá kuchaná ryba se následně na palubě lodi zamrazí a ve stále zmrazeném stavu se zpracovává na pevnině do finálního výrobku. Naše steaky z tuňáka jsou certifikované MSC jako udržitelně lovené.

Výživové hodnoty

Hodnoty na 100 g výrobku

Energie 441/104 kJ/kcal
Tuky 0,40 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,10 g
Sacharidy 0 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 25 g
Sůl 0,05 g

Místo výlovu