Rybí prsty představují pojem mezi obalovanými rybími produkty. Pro naše rybí prsty používáme nemleté filé z aljašské tresky zmrazené na moři ihned po ulovení. Prsty vyrábíme s nejvyšším možným obsahem masa 65 %. Díky své rychlé a jednoduché přípravě jsou velmi oblíbené nejen u dětí.
Aljašská treska je volně žijící ryba lovená v ledových vodách severního Tichého oceánu. Je jednou z nejhojnějších a nejvíce udržitelných mořských ryb na světe. Přísný systém kvót na výlov udržuje populaci aljašské tresky v dostatečném stavu, aby se další generace mohli nadále obnovovat. Ledová voda dodává sněhově-bílému masu jeho texturu, vzhled a chuť.
Hodnoty na 100 g výrobku
Energie | 795/190 kJ/kcal |
---|---|
Tuky | 8,90 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,80 g |
Sacharidy | 14 g |
z toho cukry | 0,80 g |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 0,83 g |