Losos obecný patří díky své celoroční dostupnosti a vyššímu obsahu tuku mezi velmi oblíbené ryby na našem trhu. Bloky pro výrobu porcí z lososa obecného vznikají ihned po výlovu a skládají se z částí nebo celých filetů ryby. Rychlé šokové zamrazení zajišťuje, že si maso zachová svoji strukturu a chuť. Ryba je následně ve stále zmrazeném stavu nařezána na jednotlivé porce v naší výrobě v ČR.
Norsko a Chile patří díky své poloze a fjordům na svém pobřeží mezi velmoci ve farmování lososa obecného. Lokální producenti vycházejí ze svých dlouholetých zkušeností. Spolupracujeme zároveň pouze s těmi producenty, o kterých víme, že farmují své lososy v souladu se správnými výživovými standardy.
Hodnoty na 100 g výrobku
Energie | 895/214 kJ/kcal |
---|---|
Tuky | 15 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0,50 g |
Bílkoviny | 20 g |
Sůl | 0,50 g |